Temeni si Conditii

Folosirea acestui SITE (Reciclare.MD) implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Reciclare.MD isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii".

Acest SITE este dedicat utilizarii de catre persoanele fizice si juridice

1. Informatii personale

Informatiile furnizate de catre utilizator (companii sau alte persoane) trebuie sa fie corecte.

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale, sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Reciclare.MD nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Reciclare.MD pentru informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare si realizarea de rapoarte statistice.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre utilizatori sunt strict confidentiale. Reciclare.MD se angajeaza in fata utilizatorilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei dintre client si Reciclare.MD.

Reciclare.MD se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite, iar la cererea dumneavoastra, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conform legislatiei in vigoare privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI (Reciclare.MD), DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERELOR PE CARE RULEAZA SITE-UL (Reciclare.MD), VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI (Reciclare.MD) SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT IN CONFORMITATE CU LEGISLATIA IN VIGOARE.

3. Copyright

Componete (cu exceptia stipulatiilor in puctul 2 a termenilor si conditiilor de utilizare a resursului dat) ale SITE-ului Reciclare.MD – cod sursa, imagini (logo), grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi – pot fi folosite, modificate si distribuite pe alte resurse in conformitate cu licenta GNU v.2